034 330809 Zakazivanje
065 298 04 03 Konsultacije
info@kutanovaderma.co.rs
Kralja Aleksandra I Karađorđevića 1A/8

Previous Next
 • Centar za negu kože

  Stručnošću i znanjem omogućavamo Vam da dođete do najboljih rezultata

 • Kutanova

  Osećajte se prijatno u Vašoj koži!

 • Estetska Dermatologija

  Hiljade zadovoljnih pacijenata sigurnost su Vašem tretmanu

 • Opšta Dermatologija

  Sa što manje tretmana, radiotalasima, do željenih rezultata

CENTAR ZA NEGU KOŽE „KUTANOVA“

Ordinacija Kutanova Plus osnovana je 1998.god i od tada neprekidno nastavlja svoj rad iz oblasti kozmetike kao grane dermatokozmetske nauke.

Zdrava i lepa koža je odraz dobrog zdravlja i rezultat nege i blagovremenog tretmana svake promene, bilo da je reč o medicinsko kozmetološkim potrebama vaše kože ili o simptomima koji bi mogli da ukazuju na kožno oboljenje.

Zahvaljujući ostvarenom i potvrdjenom poverenju postali smo mesto gde pacijenti ( i klijenti ) dolaze po savete i rešenje za zdravlje kože čitave porodice.

Ordinacija Kutanova Plus obezbedjuje zaokruženi dermatovenerološki pregled dece, odraslih i rano otkrivanje promena sumnjivih na melanom. Kožni lekar i kozmetičar sprovode i medicinsku kozmetiku i savetovanje za probleme kože dece, adolescenata i starijih ljudi.

Dr Olivera Dimitrijević spec. Dermatovenerologije, 1997 diplomirala na Medicinskom fakultetu univerziteta u Kragujevcu.

Nakon rada kao saradnik u KC Kragujevac iz oblasti dermatologije i u službi opšte medicine 2004. god završava specijalizaciju iz dermatovenerologije u Beogradu sa odličnim uspehom.

Dr Olivera Dimitrijević svoje znanje i iskustvo tokom proteklih 20 godina prenosi na svoje pacijente poštujući osnovne postulate zdravstvene politike, u smislu pažljivog slušanja i davanja odgovora na postavljana pitanja, odgovornog savetovanja, kao i brige za sigurnost pacijenta.

Ordinacija za kožne bolesti i kozmetički salon Kutanova Plus omogućava stručnost, profesionalnost, poverenje i najveću diskreciju što je i od samog početka rada bio i naš odabir.

Lokacija je u samom centru Kragujevca.

Kutanova centar za negu kože

Kutanova ordinacija